Kadoebox Vouchers - Assistentie en/of Afwerking

€ 5,00

Ben je niet zo handig en wil je graag volledige assistentie of heb je graag een professionele afwerking gewenst van je handafdrukjes ? Maak een afspraak via info@kadoebox.be, en kom langs met je baby en de box in ons atelier te s’Gravenwezel. Terwijl je rustig je baby wat te drinken geeft, maken wij voor jou de afdrukjes en helpen je op weg met het gieten van de 3D handjes (afwerking voucher) of laat de handjes ineens verder volledig afwerken (afwerking voucher).

  • Veilige betaling Veilige betaling
  • Snelle levering Snelle levering
  • Klantenservice Klantenservice
  • Op voorraad
  • Gratis

Kadoebox Voucher voor assistentie

Ben je niet zo handig en wil je graag volledige assistentie bij het maken van je Handafdrukjes ? Maak een afspraak via info@kadoebox.be, en kom langs met je baby en de box in ons atelier te s’Gravenwezel. Terwijl je rustig je baby wat te drinken geeft, maken wij voor jou de afdrukjes en helpen je op weg met het gieten van de 3D handjes

Kadoebox Voucher voor afwerking

Wil je ze graag helemaal verder laten afwerken door ons, dan kan dat met deze extra bon. We schuren en verwijderen de restjes suralgin zodat je een mooi resultaat hebt, en je een paar dag nadien ophalen kan.