Wat de Baby Kadoebox helemaal bijzonder maakt is dat je ook een afdrukje kan cadeau doen aan iemand die net zoals je zelf, graag dat moment wil koesteren. Met de Baby Kadoebox Mint kan je dan ook maar liefst 3 afdrukjes maken, en als je het label in de koker omdraait heb je een mooie geschenkverpakking die ook kan dienen als memory box.

Het materiaal dat gebruikt wordt voor de afdruk (suralgin) wordt al jaren gebruikt om onder andere gebitsafdrukken te maken. De produkten zijn dus volledig onschadelijk en enkel te vermengen met water. De suralgin in combinatie van de fijne witte kunstporcelein (zellaan) zorgt voor de heel fijne weergave van alle unieke details in de 3D handjes.

Ook aan het ecologisch aspect werd gedacht, zo is de suralgin op basis van algen en biologisch afbreekbaar en kunnen de kartonnen bekers bij het papierafval.

Voor de minder creatieve doe het zelvers, zijn er ook de Kadoe vouchers voor assistentie of afwerking. Hiermee kan je een afspraak maken via mail, om met je baby en aangekochte box langs te komen in ons atelier te s’Gravenwezel om je afdrukjes te laten maken en eventueel verder af te laten werken.

Zo hopen we geslaagd te zijn in onze opzet voor het aanbieden van een totaal concept. En het met de Baby kadoebox voor iedereen toegankelijk wordt om een mooie unieke herinnering te maken en het plezier te beleven er één ervan cadeau te kunnen doen aan grootouders, meter of peter.

De baby kadoebox is dan ook een bijzonder origineel geboortegeschenk voor iedere aanstaande ouder of grootouder !